Alatlar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Servis Bilgisi: Ulaşım özel arabalarla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alatlarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ALATLAR MAH. ALATLAR KÜME EVLERİ NO: 70 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Adres - ALATLAR MAH. ALATLAR KÜME EVLERİ NO: 70 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım Köyümüzün yolu asfalttır. Şanlıurfa istikametinden gelindeğinde,Bolatlar Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni geçtikten 1 km sonra ( Süleyman Şah Kampına gelmeden) sağa dönen ilk yolun 500 m ilerisindedir. Akçakale istikametinden gelindiğinde ise Süleyman Şah Çadırkenti´ni geçtikten 1 km sonra soldaki ilk yoldan 500 m içeridedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa il merkezine 46 km, ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır. Köyün rakımı 365 metredir.